Onze Diensten

Klanten ontzorgen voor al hun transportnoden. Dat is ons motto.

Met een waaier aan logistieke diensten zorgen halen we al uw zendingen in één keer op. Of het nu gaat om uw post, nationale of internationale zendingen of alle andere transportservices: wij zorgen ervoor. U boekt uw opdrachten eenvoudig op LUS Transport en wij doen de rest. Ja , het is zo eenvoudig!

Spoed

Op afroepbasis regelen we voor u het transport waar u nood aan heeft. Het traditionele distributiesysteem is tijdsgebonden.

Nationaal & Internationaal

Wij werken met een team vol met gepassioneerde en hard werkende mensen. Wij brengen elke opdracht dan ook altijd tot een goed einde.

Transport

Het vervoeren van goederen kan een hoop tijd in beslag nemen. Buiten dat hebt u ook de juiste middelen nodig om te kunnen vervoeren.

Overnight

Wij van LUS Transport zijn een bedrijf dat elke opdracht aan kan. Wat u ook wilt vervoeren, wij regelen het voor u. Wil u producten overnight laten vervoeren?

Verhuistransport

Bent u van plan om te verhuizen? Dan kan u een beroep doen op onze verhuistransport. We garanderen een veilig vervoer van al uw spullen !

ADR-Transport

Als bijkomende dienst verzendt LUS heel wat types van gevaarlijke goederen.ADR-transport gebeurt met speciaal uitgeruste vrachtwagens.

Contacteer ons
(+32)48 16 26 51

Antwerpen

STUUR ONS EEN BERICHT