Uw levering is onze zorgen!

– Bezorging van al u pakketten en brieven
– Uw transporten in binnen – en buitenland
– 24/ 7 op uw dienst

Onze verschillende diensten zorgen voor een snelle, gerichte en efficiënte verwerking van uw opdrachten.

Welkom bij L & S Tranpsort

Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw transporten zowel in nachttoeren als in express zendingen.  We zijn centraal gevestigd in Antwerpen. Onze snelheid, stiptheid en persoonlijke aanpak maakt het verschil voor elke klant. We zoeken voortdurend manieren om onze werking te verbeteren. Zo kan elke klant genieten van al onze voordelen. Onze ervaren chauffeurs maken een deel van onze distributieverhaal.

Spoed

Op afroepbasis regelen we voor u het transport waar u nood aan heeft. Het traditionele distributiesysteem is tijdsgebonden.

Nationaal & Internationaal

Wij werken met een team vol met gepassioneerde en hard werkende mensen. Wij brengen elke opdracht dan ook altijd tot een goed einde.

Transport

Het vervoeren van goederen kan een hoop tijd in beslag nemen. Buiten dat hebt u ook de juiste middelen nodig om te kunnen vervoeren.

Overnight

Wij van L & S Transport zijn een bedrijf dat elke opdracht aan kan. Wat u ook wilt vervoeren, wij regelen het voor u. Wil u producten overnight laten vervoeren?

Verhuistransport

Bent u van plan om te verhuizen? Dan kan u een beroep doen op onze verhuistransport. We garanderen een veilig vervoer van al uw spullen !

ADR-Transport

Als bijkomende dienst verzendt L&S heel wat types van gevaarlijke goederen.ADR-transport gebeurt met speciaal uitgeruste vrachtwagens.

Wenst u een offerte of hebt u bijkomende vragen over onze diensten.

Neem contact met ons op voor bijkomende informatie. Wij zijn 24/ 24 beschikbaar.

Over ons

L & S Transport is opgericht in 2018. We bieden een snelle en kwaliteitsvolle transport binnen – en buiten Europa  aan betaalbare prijzen. Elke  dag zorgen onze gedreven medewerkers voor  veilige en stipte bezorging van al u zendingen.

Onze Wagenpark

Onze prijzen variëren afhankelijk van de afgelegde afstand : het wordt berekend vanaf het vertrekpunt van onze wagenpark (Antwerpen). Bijkomende kosten zoals wachttijden, tolgeld, vignetten enz. worden verrekend in de factuur.

Opel Combo

Small bestelwagen

Peugeot Expert

Medium bestelwagen

Peugeot Expert

Medium bestelwagen

Ford Transit

Large bestelwagen

Contacteer ons

Vestiging

Arendshoflaan 25
2100 Deurne

Contact gegevens

GSM : (+32)0489 16 26 51

Email : sprinter@lstransport.be

Openings uren

Wij zijn bereikbaar 24/7