LUS TRANSPORT

Express Transport

Sneltransport van A naar B (en C, D, E, F…)

Heeft u een zending die met spoed geleverd dient te worden ergens in België? LUS Transport is de geschikte partner voor koeriersdiensten in België. Het kan natuurlijk zo zijn dat u met spoed een koerier nodig heeft. Als dit het geval is dan zijn wij een mooie mogelijkheid. Ook als het om een spoedopdracht gaat zullen wij uw goederen zorgvuldig vervoeren. U krijgt dan gewoon wat u van ons gewend bent. Namelijk, het snel en veilig vervoeren van al uw goederen.

Een spoedkoerier met nodige ervaring

Ons team van gemotiveerde chauffeurs zorgt ervoor dat uw zendingen snel, efficiënt en tegen een scherp tarief op de plaats van bestemming aankomen. Wij werken met verschillende formaten van bestelwagens zodat we alles van 1 enveloppe tot 5 Europaletten kunnen vervoeren. Door onze flexibiliteit is er bij ons veel mogelijk op het gebied van express transport binnen België. U kan bij ons 24/7 terecht en wij leveren uw dringende zending ook in de avonduren en zelfs midden in de nacht. Onze koeriersdiensten passen zich steeds aan aan uw wensen. Na het aanmelden van uw zending halen wij uw goederen zo snel mogelijk, of op het afgesproken tijdstip op en worden deze aansluitend bezorgd door een professionele koerier. In de loop der jaren hebben wij de nodige goederen vervoert. Als u op zoek bent naar een spoedkoerier dan is het wel zo belangrijk dat deze koerier ervaring heeft. Bij spoedopdrachten komt namelijk net wat meer kijken dan bij andere opdrachten. Bij LUS Transport bv weten wij dit als geen ander.

Waarom zou u voor een persoonlijke expresskoerier kiezen? Er zijn heel veel toepassingen. Hierbij een greep uit de meest voorkomende opdrachten. Expresskoerier wordt gebruikt voor ophalen en leveren van:

  • Stalen en monsters
  • Unieke goederen, bijvoorbeeld prototypes
  • Documenten of goederen waarvoor handtekening bij ontvangst zeer belangrijk is
  • Nalevering die speciale zorg nodig heeft
  • Breekbare goederen die speciale zorg vereisen
  • Drukproeven
  • Urgente onderdelen die zo snel mogelijk ter plaatse moeten zijn
  • Waardevolle goederen die niet in een distributienetwerk passen, bijvoorbeeld kunstwerken, glaswerk…
  • Persoonlijke leveringen naar speciale klanten
  • Grote goederen waarvoor je niet meteen zelf een vervoermiddel hebt

Nationaal netwerk met 3 startplaatsen

Onze koeriers zijn over heel het land actief en met het openen van nieuwe startplaatsen breiden we ons netwerk verder uit. Momenteel beschikt LUS Transport bv over 3 startplaatsen verspreid over heel België waardoor we uw goederen nog sneller kunnen ophalen. Wanneer de startplaats dichter bij de plaats van ophaling ligt, kan u bovendien een mooi financieel voordeel doen. Uiteraard verzorgen wij vanuit deze startplaatsen ook uw internationale opdrachten met ophaling(en) en/of levering(en) in het buitenland.

Neem contact met ons op voor een spoedkoerier

Bent u op zoek naar een spoedkoerier? Dan is het natuurlijk wel zo belangrijk dat u deze snel kunt bereiken. Dit is bij ons zeker het geval. Nadat u contact met ons hebt opgenomen zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een spoedkoerier uw kant op komt. Zo zorgen wij ervoor dat uw producten zo snel en zo veilig mogelijk vervoert worden.

Logistieke oplossingen om uw bedrijf te helpen

Logistieke oplossingen om uw bedrijf te helpen

Vanuit Antwerpen naar heel Europa.

LUS Transport is toegewijd aan het leveren van een voordelige verzendservice in Europa. We helpen bedrijven, maar ook particulieren, met het vervoeren van belangrijk papierwerk, en pakketten om aan hun verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen.